Home / Gezondheid / Aandacht voor permanente make-up producten

Aandacht voor permanente make-up producten

Mastered permanente make-up Expert en Expert schoonheidsspecialiste Generation Gungor zei: “De meeste van de termen die worden gebruikt voor permanente cosmetica prive-tijd ‘mikropigmentasyo’s’, ‘Micropigmenten implantatie’ of ‘dermagrafiks’ staat bekend als. zou dienen als permanente make-up effect verlaat compatibel met natuurlijke huidskleur wordt gebruikt om de vervorming te elimineren en het sluiten van een aantal kleinere gebreken. Vaste cosmetische ingrepen uitgevoerd naald voor eenmalig gebruik met specifieke instrumenten en omgezet onder 0,3-0,7 mm huidpigment. Vraag processen, de uitvoering van het pigment en pigment te observeren het genezingsproces ontwerpen en bestaat uit een minimum van één of meer controle sessie is om kleur te beoordelen. De eerste procedure duurt gemiddeld ongeveer 2-2,5 uur. Controles of kleurverversingsprocedures nemen kortere tijd. De verf die gebruikt wordt voor pigmenten bevat geen giftige en kankerverwekkende stoffen. Het helingsproces van de huid is drie tot vier weken, met twee behandelingen minstens twee tot drie weken uit elkaar, “zei hij.

is vanwege de permanente cosmetische procedures persistentie pigment van de huid van de constructie getatoeëerd op de bovenste netvormige gedeelte van de huidlaag en het verlaten van de was te merken Gungen “gewoon over het algemeen van smeden of kleurmiddel (pigment) soms verkleuring zichtbaar is. Het is nodig om de kleurtone van nuuts af te ontwikkelen of periodiek te onderhouden als er een misvorming optreedt. De wetenschappelijke structuur van de pigmenten en de behoefte aan periodieke regeneratie zijn hetzelfde als voor gekleurde haarverzorging.

Güngör zei: “Oorspronkelijk pigmenten periodiek onderhoud nodig van mensen van kleur en patroon keuzes is een goede gelegenheid om opnieuw te evalueren. Persistence De term wordt vaak gezien als een vrij goed idee zonder enige verandering, overweeg dan zou alles goed door de jaren heen van je eigen smaak te veranderen .. Af en toe waarschijnlijk draag je voorkeuren, je haarkleur of stijl als u een tragische verandering dun zou hebben gemaakt of ook de voorkeur hebben een make-over lopende als dit zelfs veranderd is “gebruikte zinnen.

het feit dat periodiek kleur onderhoud van permanente cosmetica die het grootste deel van de mensen die ze evalueren opnieuw de vooruitzichten profiel en met de vermelding dat er een gunstige tijd om te werken met de vaktermen om te bepalen of het geschikt is voor eventuele wijzigingen Gungen, “De levensduur van de permanente make-up zou worden veranderd afhankelijk van de levensstijl van de persoon. Degenen die het meest invloed hebben op dit; zonlicht, de kleuren die worden gebruikt voor de permanente make-up procedure, evenals de huidverzorgingsproducten. “

About Vrouwenclub

Check Also

Slaapstanden in zwangerschap

Zwangere vrouwen hebben in het algemeen last van veel moeilijkheden om te liegen en te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *