Home / Schoonheid / Hier zijn goede schoonheidsvoorstellen voor u

Hier zijn goede schoonheidsvoorstellen voor u

1. Aantrekkelijk Kijkt Met Grote Ogen
U kunt uw ogen groter maken door de helft van uw ooglijn te trekken. Uw ogen zullen er kleiner uitzien als u het uithaalt. Ik moet er ook op wijzen dat de grote ogen altijd de tegenovergestelde kant meer intact houden.

2. Voor een permanente geur
Als u uw geur permanent wilt houden, pas dan eerst vaseline toe op de gebieden van uw hart (pols, gebied waar uw aderen gelijk zijn). Draai je enkels vast aan je parfum, draai dan je enkels aan beide kanten. Als je direct achter je kniehals knipt, over je aderen net achter je elleboog, en dicht bij je dichtstbijzijnde oren, komt je geur zeker niet uit je dag.

3. Als u klaagt over zwelling in uw gezicht
Je moet voorzichtig zijn met je slaapregime. En vooral, slaap met een dubbel kussen. Het is een methode die het gemakkelijker maakt om vloeistoffen in je gezicht weg te gooien.

4. Als u een matte nagel wilt verkrijgen
Het is een goed idee om een beetje gember in je hand te gieten, voeg een beetje maïszetmeel bovenop en roer de twee. De matras is klaar!

5. Als u wit wilt zijn
Met deze methode zullen je poriën ermee worden vastgezet. Je gezicht krijgt een strakker uiterlijk. Als je je gezicht meerdere keren per week wast met citroensap, merk je dat je huidregeneratie na een tijdje opent. Gedurende de Ottomaanse periode deden de paleisdames dit. We moeten niets verliezen door dit te proberen, zijn ze dames?

6. Donker en Helder Haar
Als u donker en glanzend haar wilt hebben, is dit advies alleen voor u. Knip 1 kopje, meng met 1 theelepel olijfolie en kruip je haar. Na 5 minuten wachten, spoelen met koud water.

7. Een heldere en levendige huid
Het is geen droom meer! Nadat u een kleine fles grondig hebt gereinigd, gebruikt u niet (het zou beter zijn als u het zou kunnen spuiten), vul het met bescheiden mineraalwater. Spuit je gezicht met een katoenpudding. Maak het niet in je tas klaar, doe deze fles altijd met u mee. Het zal je koelen op hete zomerdagen. De schoonheid van de schoonheid van de Scandinavische vrouwen is ook verborgen in het mineraalwater. De vrouwen van het noorden houden hun huid levend met het water van de Memba. Het mineraalwater zal zeker goed zijn voor uw huid. Je hebt een grote verandering in je huid gezien 1 maand later, dames! Bovendien, als je je gezicht twee keer koud water wast, merk je dat je huid veel mooier ziet. Dit is onontbeerlijk voor bekende modellen!

8. Zwangerschap Maak je niet bang!
Als u rooskoololie op uw lichaam toepast tijdens uw zwangerschap, heeft u geen kraakproblemen. Hij zegt dat hij het in het beroemde model Miranda Kerr gebruikt heeft.

9. Als u lange wimpers wenst
Als u lange en weelderige wimpers wilt, dient u vaseline aan uw wimpers toe te passen. Als u dit niet doet op elk moment van de dag, moet u kokosolie gebruiken. Als u een make-upverwijderaar gebruikt, moet u een make-upverwijderaar gebruiken met een dubbelfase- en olie-inhoud voor uw ogen.

10. Voor gestresstte huid
In de zomer gebruiken we meloen en watermeloen, die bij ons het meest zijn! We zullen het vlezige gedeelte van de meloen en de carpel knijpen en het water (genoeg voor ons) uitzetten, dan zullen we het op de centimeter toepassen. Na 20 minuten te wachten stoppen we met koud water. Om het resultaat te krijgen, moet het elke dag gedurende 1 maand worden toegepast. Zomer is nauwelijks mogelijk, maar houd er rekening mee. Je hebt nog een keer.

About Vrouwenclub

Check Also

Goed voorbereide vrouw

Voordat een dame naar zichzelf kan kijken, begint ze meteen. Ze kijkt zo naar zichzelf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *