Home / Gezondheid / Sigaretten En Alcohol Op Het Lichaam

Sigaretten En Alcohol Op Het Lichaam

De twee stoffen, die uiterst schadelijk zijn voor de gezondheid van de gemeenschap, eindigen niet met het aantal sigaretten en alcoholverliezen die vandaag worden verbruikt.
Sigaret leidt tot een hartaanval, heeft een negatieve invloed op de bloedsomloop, vermindert de zuurstofdraagcapaciteit. Zoveel organen verhogen het risico op kankerontwikkeling, het veroorzaakt slaapproblemen, visuele stoornissen kunnen optreden en tegelijkertijd kan gehoorverschijnselen ook leiden tot aandoeningen. Niet-rokers zijn betrokken bij deze risicofactor door in de omgeving van rokers te zijn. Roken is zeer schadelijk in de economie van het land. Het schudt ook uw eigen budget.
Het gebruik van alcohol is zo schadelijk als sigaretten en beïnvloedt mentale activiteiten negatief en je verliest het bewustzijn. Het is moeilijk om je emotionele reacties te beheersen. Spraak, zoals visie, leidt tot een vertraging van de kracht en de reflexen. Het verliest lichamelijke controle en voorkomt perceptie. Brein- en leverzenuwen zijn de meest beschadigde organen in alcohol.
Het is mogelijk om zich te ontdoen van schadelijke stoffen zoals roken en alcohol om aan verschillende activiteiten deel te nemen. Vergeet niet om hulp van uw arts en apotheker te vragen indien nodig, en uw gezondheid is belangrijk voor alles. Blijf weg van rookruimtes.
Als alcoholschade moet worden vermeld;
Het beschadigt hersencellen, drijft de cellen en maakt ze onbruikbaar, wat leidt tot verlies van bewustzijn
Hoogbeloofde alcohol veroorzaakt tijdelijk geheugenverlies
Alcoholgebruik, verlies van zicht in de ogen, irritatie en roodheid zijn de slechtste problemen die kunnen worden gezien, wat tot een verlies van zicht leidt
Het irriteert de binnenlaag van je lichaam en resulteert in gastritis, maagontsteking, buikpijn, hoge dosis alcoholgebruik en maagbloeding.
Het beschadigt de hartvaten, wat op zijn beurt het risico op een hartaanval verhoogt en ook ernstige hartziekten worden waargenomen.
Seksuele onwilligheid bij mannen en periodieke onregelmatigheden bij vrouwen leiden tot een negatief effect op de ontwikkeling van de baby tijdens de zwangerschap.
Kalcificatie wordt waargenomen in de aderen.
Het versnelt de stroom van je bloed, wat resulteert in zweten.
Als we een gewond gebied hebben, wordt het genezingsproces vertraagd
De hersenen verliest zijn denkvermogen en het is moeilijk om te beslissen.
Het veroorzaakt maagkanker, maagkanker, pancreaskanker en verhoogt het risico op kanker bij een hoog percentage.
De schade van sigarettengebruik verspreidde zich in een algemene omgeving en verspreid een zware geur
En er zijn veel negatieve effecten die we niet kunnen tellen. Roken of alcohol is een verslaving. Als onze mensen hun wil echt van hun slechte gewoontes houden, kunnen ze zichzelf ontdoen zonder behandeling of ondersteuning te krijgen. Natuurlijk, in sommige gevallen is het absoluut noodzakelijk dat u een arts of specialistische ondersteuning krijgt. In vergelijking met andere buitenlandse landen in onze samenleving is alcoholgebruik laag, maar er zijn ook personen in ons land die ernstige cijfers hebben bereikt bij sigarettenrook. Zij willen de meerderheid vanwege hun gezondheidsproblemen ophouden, maar blijven alcohol blijven consumeren of consumeren zonder hun eigen wil te vertrouwen.

About Vrouwenclub

Check Also

Slaapstanden in zwangerschap

Zwangere vrouwen hebben in het algemeen last van veel moeilijkheden om te liegen en te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *